Romania, Botosani, comanda@brandstylemagazin.ro
Order Tracking

Pentru a-ți urmări comanda, te rog introdu ID-ul comenzii tale în caseta de mai jos și apasă butonul „Urmărește”. ID-ul este trecut în chitanță și în emailul de confirmare pe care l-ai primit.


Termeni si conditii

Acceptarea termenilor si a conditiilor de utilizare

Conditii de returnare

www.brandstylemagazin.ro  este magazinul online oficial al S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.

1.1. Utilizarea acestui website, precum si continutul si serviciile oferite sunt disponibile pentru folosire numai cu acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor urmatoare. 
1.2. La accesarea website-ului sau a oricaror pagini din acesta, utilizatorul consimte validitatea termenilor si conditiilor de utilizare din versiunea curenta. Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. 
1.3. Daca utilizatorul nu este de acord cu un termen sau cu toti termenii si conditiile de utilizare, Utilizatorul trebuie sa inceteze accesarea sitului. 
1.4. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  isi rezerva dreptul de a modifica sau a innoi termenii si conditiile oricand fara notificare. 
1.5. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul websitului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Descrierea serviciilor oferite

2.1. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY.  ofera continutul si informatiile din acest website in scopuri comerciale. 
2.2. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   isi rezerva dreptul de a inceta, de a suspenda sau de a restrictiona operarea acestui website si nu are nici o responsabilitate pentru disponibilitatea permanenta neintrerupta sau neafectata a acestui website si a continutului sau.

Scopul folosirii

3.1. Continutul si informatiile din acest website pot fi folosite numai in interes personal, nu comercial si nu pot fi downloadate, copiate, procesate sau distribuite in interes comercial cu exceptia situatiilor in care aceasta este specificat explicit. 
3.2. Utilizatorul poate printa in interes personal parti din website 
3.3. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  declara in mod explicit urmatoarele: continutul acestui website, adica text, imagini, si layout sunt copyright sau proprietatea S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  sau in mod diferit protejate de drepturile de proprietate; numele produselor si brandurile sunt marci inregistrate ale detinatorilor. 
3.4. Folosirea continutului in alte scopuri decat cele intentionate de catre S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  este interzisa de lege, cu exceptia cazului in care S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  si-a dat in prealabil acordul scris.

Garantie, responsabilitate

4.1. Acest website reflecta statusul informatiilor si tehnologiei disponibile la data publicarii. 
4.2. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  nu poate fi facuta responsabila pentru caracterul actual, acuratetea si deplinatatea continutului, in mod specific atunci cand modificarile aduse produselor S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   sau modificarile din aplicatiile acestor produse pot in mod ocazional sa difere de continutul acestui website. 
4.3. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETYSRL-D.  de asemenea nu garanteaza adecvarea continutului acestui website la scopurile utilizatorului. 
4.4. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETYSRL-D.   si angajatii sai nu pot fi considerati responsabili pentru nici un fel de daune sau dezavantaje, de orice natura, pe care utilizatorul o poate experimenta in folosirea sau referitor la folosirea acestui website si a paginilor sale. 
4.5. In caz de incalcare a obligatiilor fundamentale ale acestui acord, masura responsabilitatii este limitata la stricaciuni tipic contractuale care pot fi prevazute. Aceasta restrictie nu este valida in cazurile cand S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   este complet responsabila conform legislatiei, adica de neglijenta intentionata, daune aduse vietii, sanatatii sau lezari ale persoanei datorate incalcarii obligatiilor sau responsabilitatilor care decurg din legislatia in vigoare referitoare la garantia produselor. 


Link-uri catre alte pagini web

5.1. In unele parti ale acestui website exista hiperlink-uri catre alte pagini web cu informatii aditionale care pot fi de interes pentru utilizator 
5.2. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  nu are influenta asupra continutului actual sau viitor al acelor website-uri care sunt controlate de terti. In consecinta, S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  nu isi poate asuma nici o responsabilitate pentru continutul paginilor web ale tertilor si nu este responsabila decat in situatia in care S.C. FKHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  era constienta de continutul ilegal al acestora inainte de a face link-ul. 


Obligatiile utilizatorului

6.1. Utilizatorul acestui website este obligat ca la fiecare folosire a website-ului si a serviciilor oferite, sa se comporte intr-o maniera legala. 
6.2. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca mecanismele, aplicatiile software si alte secvente care ar putea, in combinatie cu website-ul, sa cauzeze daune sau intreruperi ale site-ului. 
6.3. Acest lucru este de asemenea valid si pentru orice masuri luate cu buna stiinta care ar putea cauza, ca rezultat, o incarcatura sau o deformare nerezonabila asupra infrastructurii tehnice a website-ului. 
6.4. Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale si se obliga: a) sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web; b) sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ulS.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator; c) sa nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” – „Denial of Service” inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, in acest fel blocand accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal. 
6.5. Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii. 
6.6. Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina Utilizatorului. 
6.7. Utilizatorul Intelege ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale , indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  , sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   
6.8. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea serviciilor oferite, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent. 
6.9. Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale in vigoare in Romania sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  .prin intermediul sau pentru a: – falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv); – incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); – incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop; – incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii; 


Protectia datelor

7.1. Acest website poate fi vizitat si folosit fara ca utilizatorul sa introduca date personale. 
7.2. Unele parti din website care ofera anumite servicii pot cere ca utilizatorii sa introduca date personale pentru a primi serviciile sau accesul in zone speciale, sau sa se inregistreze ca utilizator protejat de o parola. In aceste cazuri, S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  indica scopul pentru care sunt cerute aceste date, precum si informatia daca introducerea datelor este voluntara sau obligatorie pentru folosirea serviciilor implicate. 
7.3. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  salveaza si foloseste datele personale ale utilizatorului numai in scopul specific pe care utilizatorul l-a intentionat si pe care l-a consimtit. 
7.4. Folosirea datelor personale pentru orice alt scop poate fi facuta numai in situatiile legale. 
7.5. Toate datele referitoare la utilizator vor fi confidentiale si pot fi dezvaluite angajatilor S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  sau agentilor lor numai atunci cand este necesar pentru indeplinirea scopului explicit pe care utilizatorul l-a intentionat. 
7.6. Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de catre S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru reclama, marketing si publicitate) si nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, in scopuri de marketing, fara consimtamantul utilizatorului. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu normele legale in vigoare. 
7.7. La cerere,S.C. KHARISMA INTACT SOCIETYSRL-D.  va furniza utilizatorului informatii referitoare la datele personale colectate si stocate. 
7.8. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  va corecta orice date incorecte la cererea utilizatorului. 
7.9. Utilizatorul poate in orice moment sa revoce acordul de utilizare si stocare a datelor personale si S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.  va sterge imediat informatiile la primirea revocarii. 
7.10. In acele cazuri in care S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D  este obligata sa stocheze datele pentru o perioada de timp, datele vor fi facute inaccesibile.
7.11. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii ni le furnizeaza despre ei insisi. Refuzul utilizatorului de a furniza datele cu caracter personal solicitate determina nebeneficierea de anumite servicii. 
7.12. Utilizatorilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, printre care: – dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta; – dreptul de interventie asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit: dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. – dreptul de opozitie: persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Pentru exercitarea drepturilor aratate mai inainte, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D  . 


Publicitate si promotii

8.1. S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   ruleaza campanii publicitare si promotii ce pot fi incluse in mesajele sau ofertele dvs. O data cu crearea contului, acordati si S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre si S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   in sectiunile personale poate fi schimbat de catre si S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Brand Style se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). S.C. KHARISMA INTACT SOCIETY SRL-D.   va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul cu noutati din site si informatii despre promotiile braiconf, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva (double opt-in). De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atit printr-un link din fiecare email trimis, cit si pe pagina contului dvs de pe brandstylemagazin.ro . Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale primite va rugam sa trimiteti un email la comanda@brandstylemagazin.ro si vom rezolva problema cat de curind posibil. 
8.2 Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu derularea acestor campanii in cadrul paginilor dumneavoastra. Nu veti incerca sa scoateti sau sa dezactivati sectiunea de publicitate a portalului. Utilizatorii care incalca regula vor fi restrictionati fara avertisment.

Legislatia aplicabila si solutionarea in justitie

9.1. Pentru folosirea acestui website, precum si pentru aplicarea acestor termeni si conditii se aplica legislatia romaneasca in vigoare. 
9.2. Orice litigiu ce se va naste in legatura cu folosirea acestui site, precum si a termenilor si conditiilor, va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantei competente din Botosani.